Sistemi analognih kamera

Analogni video nadzor je sistem koji obuhvata kombinaciju analognih kamera i DVR uredjaja (uredjaja za snimanje). U DVR uredjaju se nalazi hard disk koji u zavisnosti od kapaciteta memorije skladišti snimke kamera koje su priključene na njega.

Današnje analogne kamere koriste digitalnu tehnologiju za formiranje i obradu slike, ali je konvertovanu u analogni format prenose prema monitorima i uređajima za snimanje. Primljeni analogni signal se digitalizuje i snima na hard disku. Bez obzira što se radi o analognom video nadzoru, omogućen je prenos slike na udaljene lokacije korišćenjem interneta, mreže mobilne telefonije i dr.

U našoj ponudi smo se opredelili za kvalitetne analogne kamere kineskog proizvodjača ACESEE koje pružaju odličan spoj cene i kvaliteta. Sve kamere su u antivandal izradi, sadrže Sony čip, IR dodatno osvetljenje i mogu da zadovolje zahteve naših potrošača u smislu cene i kvaliteta. U ponudi su dome i bullet kamere u izradi sa fiksnim ili varifokalnim objektivom.

Kod snimača smo se odlučili za proverenu kinesku marku HIKVISION i u ponudi imamo osnovne modele za sisteme sa 4, 8 i 16 kamera.

Ponudu dopunjavaju hard diskovi firme WESTERN DIGITAL, koji su namenski proizvedeni za potrebe video nadzora.

E-shop: Sistemi analogih kamera

Patike